8 de septiembre de 2009

La revista RELATS: un espai jove, solidari, obert al món

Com diuen els seus creadors:
Relats és una revista trimestral de pensament per a joves. Tracta qüestions sobre filosofia, mediambient, actualitat i experiències de solidaritat. També compta amb una tira còmica i una entrevista a personatges de fe i d'acció.


Han llençat l'últim número al carrer:


NÚMERO 19


Ha arribat l’estiu! I amb ell, les vacances, mirar les coses de manera diferent, el temps per fer allò que no fem durant l’any… Aprofitant aquest temps tan especial, RELATS us convidem a (re)descobrir totes les persones que porteu ben endins, i és que aquest estiu parlem de referents: els personatges són els vostres, ves que no sigueu vosaltres els personatges d’altres persones properes! En Joan Rigol, a l’entrevista, ens parla amb serenor d’allò que l’ha format i que ens fa créixer com a humanitat. El NUS ens fa viatjar fins a El Salvador i ens porta la tasca d’aquells que segueixen un personatge que s’ha convertit en tot un referent, Óscar Romero; i el RAS I CURT ret un petit homenatge a un altre gran referent, en Vicenç Ferrer. Per cert! Ja tens a punt la teva fotodenúncia? Corre a participar al concurs d’aquest estiu!!!


Encara no t'has subscrit???No hay comentarios:

BIENVENIDOS al 1r CLUB DE RASTREADORES DEL ADN COMUNITARIO

El equipo que formamos Rastro Humano os damos la bienvenida a todos y todas. Este proyecto empezó en abril del 2008. Direis, ¿qué es Rastro Humano? Queremos plasmar aprovechando la fuerza de internet, todo aquello que nos hace humanos de verdad y nos constituye realmente personas.Convertirnos en el primer club de rastreadores del ADN comunitario de todo el mundo.

El ADN comunitario está formado por 5 nucleótidos= (dar testimonio+crear sinergia+unión de ánimos+denunciar injusticias+ayuda mutua)

Esta fórmula ha de ser resuelta entre todos y todas. Pero no es una suma cerrada...Queda abierta. Cada continente, cada país, cada realidad,cada comunidad, cada persona... tiene que plasmarlo y vivirlo.
¿Te sumas? ¿Qué pasaría si plasmaramos estos nucleótidos y los pusiéramos en contacto unos con otros? ¿Podemos conectar proyectos de todos los continentes? ¿Una denuncia en Bombay (India) puede sumar esfuerzos con una de Bujumbura (Burundi)?

Lo que hace humanos a los hombres y mujeres de este mundo no es sólo ni principalmente mantener la vida , ni siquiera fabricar objetos, SINÓ ACTUAR CON OTROS HOMBRES Y MUJERES EN EL MUNDO COMPARTIDO.
Estais en vuestra casa.
rastrohumano@gmail.com